О НАМА

 

 

Шаховска школа породице Несторовић почела је са радом у Земуну 2004 године. Са доста успеха радимо са децом свих узраста и трудимо се да постанемо најбоља шаховска школа у Србији. Одлично сарађујемо са ученицима и родитељима јер имамо исти циљ:

  •   омогућити деци кроз шаховску игру интелектуални напредак и дружење које само шах нуди,
  •   остваривање врхунских резултата за посебно упорну децу.

 

Предавачи:

 

Фиде мајстор и дипломирани правник, Несторовић Ирена, рођена 21.01.1967 у Нишу. Од маја 2003. године ради са најмлађим полазницима школе при земунским основним школама. Својим радом развија код деце интерес и љубав према овој древној игри. Од 1. октобра 2007. до 15. октобра 2018 је предавач изборног предмета “шах“ у ОШ Гаврило Принцип у Земуну.

 

Интернационални мајстор и Фиде тренер, Несторовић Дејан, рођен 06.08.1964. год у Београду. Говори руски језик. Тренерским радом се бави од 1986. године са доста успеха. Тренерски резултати: радио је на шаховском усавршавању више кадетских и омладинских првака државе. 2006 год. селектор омладинских и кадетских репрезентација. Као тренер омладинске репрезентације СЦГ (Перуновић, Седлак, Јеремић, Ђукић, Живанић) освојио бронзану медаљу на екипном Европском првенству Европе. Као секундант помагао је ВМ Перуновић Милошу и ВМ Седлак Николи на шаховским турнирима у Суботици и Украјини. Помогао у шаховском усавршавању ВМ Вељка Јеремића. Несторовић Николу, Несторовић Лазара и Жарковић Милу, стручним радом, довео до титуле Интернационалног мајстора. Селектор омладинске репрезентације за 2014, 2015 и 2016. годину.

Дугогодишњим радом створио план и програм рада који му омогућавају одржавање дугорочних шаховских предавања на високом нивоу. У том смислу је ангажован као предавач у оквиру пројекта шк Сента са ЕУ током 2013 и 2014. године.

 

Велемајстор и дипломирани учитељ, Никола Несторовић, рођен 13.10.1989. год. у Београду. Тренерским радом се бави од 2014. године када је дипломирао на учитељском факултету у Београду. Течно говори енглески језик и часове шаха држи путем интернета. У периоду од 2014 до 2016, године ангажован је као  предавач предмета шах у приватној основној школи "Бејза". Часове шаха у виду секције одржава у ош "Радоје Домановић" - Нови Београд. Фиде тренер од 2018. године.

 

Интернационални мајстор и професор физичке културе, Лазар Несторовић, рођен 04.08.1993. год. у Београду. Вишеструки првак Србије у кадетском шаху. Тренерским радом са најмлађим полазницима се бави од 2014. године. Говори енглески језик. Часове шаха у виду секције одржава у ош "Светозар Милетић" у Земуну.