Информације везане за рад путем интернета

Поштовани родитељи,

Почев од 20. марта, шаховска школа Несторовић прелази на рад искључиво путем интернета. Уколико се до краја школске године стекну услови за нормалан рад основних школа наставићемо уобичајен рад у просторијама основних школа. Настава ће се на овај начин одвијати до 15. јуна а није искључено да се овакав вид наставе продужи и током лета уколико буде заинтересованих.

За рад ће Вам бити поребан компјутер и Скајп програм са инернет адресом коју ћете ми послати поруком на мобилни телефон. Адреса путем које ће се одржавати часови је dejan_nestorovic. Све информације које се тичу несметаног рада биће објављене те Вас молим да се на време информишете.

Деца ће бити подељена у групе према Вашим пријавама. Уколико сте заинтересовани а нисте на списку молим Вас да то учините што раније. Уколико не одговара време или дан за када је Ваше дете распоређено молим Вас јавите што пре како би се усагласили. Часови у марту биће и суботом због надокнађивања. Трајање часа је краће јер деца не играју партије већ само раде али и то ћемо у ходу усклађивати.

Молим Вас да на време пријавите уколико Ваше дете не жели да учествује у раду а то је последњи час у марту или у априлу и тд., како би могли да променимо распоред по групама уколико је потребно.

Срећан почетак!